Bize Ulaşın colourservicetr.com'a git

Mayıs 2019

Smaltochimica Markasını Yeniliyor

Son yıllarda, İtalya merkezli Fiorano Modenese şirketi Smaltochimica, dijital teknolojilerin büyümesi nedeniyle önemli ölçüde değişen üretim süreçlerini optimize etmek amacıyla seramik endüstrisi için kimyasal katkı maddeleri portföyünü tamamen yeniledi.

Halihazırda ISO 14000 sertifikasına sahip olan şirket, 2012 yılında Doğa dostu katkı maddelerinin piyasaya sürülmesinin ardından teknik ve ticari stratejisini yeşil ürünlere yönelik araştırmalara dayandırdı. Özellikle ateşleme sırasında fırın emisyonlarından kaynaklanan çevre kirliliği sorunlarının çözümüne odaklanmıştır. Son yıllardaki en önemli ürünleri arasında, Smaltochimica'nın pazar lideri olduğu bir segment olan Digicol solvent ve su bazlı dijital yapıştırıcılar bulunmaktadır. Bu yapıştırıcılar çok sayıda seramik şirketi tarafından kullanılmaktadır ve uygulama kolaylığı ve koku ve CO2 emisyonları açısından düşük çevresel etkileri nedeniyle popülerdir.

Yeni yeşil ürün grupları, Smaltochimica'nın yenilikçi kapasitesini ve büyük bir değişim döneminde bile İtalyan seramik endüstrisinde ve uluslararası pazarlarda 40 yılı aşkın bir süredir edindiği teknik uzmanlık ve profesyonelliği korumayı başardığı gerçeğini yansıtıyor. Bu gelişme, aynı zamanda, daha modern ve çağdaş bir grafik stili tercih ederken, şirketin geçmişle olan bağlarını vurgulamak için tarihi kırmızı şişe sembolünü koruyan markanın yakın zamanda yeniden şekillendirilmesine de yansıyor.

Bizi takip edin